Hej, vad roligt att du har hittat hit!

Jenny och Linnea här, vi är två mattokiga hälsobönor som tycker det är viktigt att hitta en bra balans mellan kost, träning och återhämtning. Tillsammans har vi företaget Superfood Sweden som vi startade då vi lärde känna varandra under Högskoletiden i Gävle. Vi har kandidatexamen i hälsopedagogik samt är utbildade personliga tränare.

Tillsammans driver vi bloggen supermat på en av Sveriges största hälsotidningar, MåBra. På bloggen kan du hitta över 500 recept som är fria från gluten, raffinerat socker och onödiga tillsatser. På bloggen delar vi även med oss av massa härliga hälsotips.

På vår färgsprakade Instagram med över 14 000 följare kan du hitta många recept och tips direkt i flödet och på Instastory. Våra sociala medier växer för varje dag, bara i år har vi dubblat våra följare på facebook, kul! Där är det lätt att klicka sig vidare till bloggen och ta del av våra härliga inlägg.

Förutom träning och mat så älskar vi att resa och upptäcka nya härliga platser. Utanför föreläsningar och våra sociala medier, jobbar vi även som personliga tränare och instruktörer, både i Sverige och utomlands på träningsresor.