Ett hälsosammare liv

En inspirerande föreläsning där vi berättar vad kroppen behöver få i sig för att hålla sig frisk och stark. Vi delar även med oss av egna erfarenheter och konkreta tips på hur du på ett enkelt sätt kan bli mer hälsosam. Det här kommer vi prata om: 

 

  • Glutenfritt och sockerfritt
  • Att hitta det som funkar för dig
  • Hur bör man tanka sin kropp?
  • En modell för att äta hälsosamt

Beräknad tid ca 1 timme

 

Företagsträning

Två nyttiga och inspirerande friskvårdstimmar för dig och ditt företag, vi erbjuder inspirerande kontorsträning och ett glädjefyllt träningspass. Under kontorsträningen pratar vi om stilla sittande arbete, ergonomi och ger enkla verktyg för att bli rörligare på jobbet. Vi går tillsammans igenom ett kontors-träningspass som ni sedan kommer kunna använda och utföra under arbetsdagen. Efter kontorsträningen byter vi om och laddar batterierna för ett glädjefyllt träningspass där vi jobbar med hela kroppen. Vi utlovar svettgaranti, stort engangemang och massa pepp.

Beräknad tid ca 2 timmar

 

Skräddarsyr efter dina önskemål

Självklart kan vi skräddarsy ett koncept som passar just ditt företag. Det finns möjlighet att kombinera de olika alternativen genom att sätta ihop föreläsningen med ett av träningspassen. Har du dessutom specifika önskemål kring en föreläsning så är du välkommen att mejla oss en förfrågan. Info@superfoodsweden.se